Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Steampunk hat

Καλησπέρα! Σήμερα έχω να σας δείξω ένα steampunk καπέλο! Δεν ξέρω αν γνωρίζετε τη Bella αλλά είναι μια από τις αγαπημένες μου δημιουργούς. Από τότε που έκανα την πρώτη βόλτα στο blog  της ήθελα να δοκιμάσω να φτιάξω ένα καπέλο. Επιτέλους ήρθε η ώρα του! Από τις απόκριες περίμενε το καπέλο στη ντουλάπα, και πριν μερικές εβδομάδες ξεκίνησα να το ταλαιπωρώ. Για ρίξτε μια ματιά!


Αρχικά έντυσα όλο το καπέλο με embossed folders (small gears) και στη συνέχεια το έβαψα με μεταλλικό χρώμα Red Brown. Στη συνέχεια έκανα από πάνω dry brushing με μαύρο χρώμα.


Φυσικά steampunk καπέλο χωρίς Goggles δεν γίνεται. Τα γυαλιά τα πέρασα με πάστα άμμου και τα έβαψα στο χρώμα τις σκουριάς.



Τέλος διακόσμησα το πλάι του καπέλου με δαντέλες, ένα φτερό πέρλες και μερικά ακόμα διακοσμητικά. 

 


 Πως σας φαίνεται?


2 σχόλια:

  1. Can't get my iPad to translate for me, but I can see the photos and I love it. I see you must have a 3D printer too as my hubby printed me the interlinked shells... well done!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε φορα με εκπλησεις ολο και πιο πολύ!Χαιρομαι παρα πολύ που σε γνωρισα! Ευχομαι τα καλυτερα για σενα μια καλη ζωη γεματη υγεια αγαπη και ευτυχια γιατι το αξίζεις!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή